Nagradna anketa – Štitim, ne krijem

30.9.2021 | 12:34

Pozivamo vas da učestvujete u nagradnom kvizu i osvojite majicu ili ceger sa printom iz naše kampanje Štitim, ne krijem.

Odgovorite na pitanja u nastavku, potreban je minut vašeg vremena. Svi učesnici koji tačno odgovore na tri pitanja ulaze u izbor za nagradu. Podelićemo nagrade za najbržih 50 učesnika koji tačno odgovore na sva tri pitanja. Kontaktiraćemo dobitnike i poslati poštom pakete na adresu koju su ostavili u upitniku.

Izvlačenje dobitnika biće objavljeno na BIRN-ovim društvenim mrežama 04.10.2021.

Krajem jula BIRN i SHARE Fondacija su pokrenule edukativnu kampanju Štitim, ne krijem koja je kroz primere zloupotreba pokazala kako da prepoznate rizike i zaštitite privatnost na netu. Sva pitanja su nastala na osnovu realnih situacija, zabeleženih u bazama povreda privatnosti na internetu  i bazi povreda digitalnih prava.

Pogledajte u kojim okolnostima nije opravdano da vam traže lične podatke, kao i šta podaci koje ostavljamo u digitalnom prostoru otkrivaju o nama – odgovorite na pitanja i osvojite nagrade. Vaši podaci će biti sigurni s nama, i neće biti objavljeni niti prosleđeni trećem licu. Sve informacije koje ostavite koristiće se isključivo za svrhu ankete i biće obrisani nedelju dana po proglašenju dobitnika.

Ako imate nedoumice u vezi sa nagradnom igrom, pišite nam na office.serbia@birn.eu.com.

Srećno!

*****U tekst je uneta izmena koja glasi da će prvih 50 učesnika koji tačno odgovore na sva pitanja dobiti nagrade.

Kampanja se realizuje u okviru projekta Akcija za digitalna prava – unapređenje slobodnog protoka informacija i integriteta medija koji partnerski sprovode BIRN Srbija i SHARE Fondacija, uz finansijsku podršku Balkanskog fonda za demokratiju i MATRA programa. Više o kampanji pročitajte ovde.

Share Button

Kontaktirajte nas

    Pišite nam ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa ovom informacijom.

    Štiklirajte polje levo od teksta "I'm not a robot."