TAG Media, info

21.11.2014 | 21:41

TAG Media je full-service agencija koja pruža usluge iz oblasti digitalnog marketinga i video produkcije. Nastala iz IT TV Produkcije, nezavisne produkcijske kuće koju su 2003. godine osnovali Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević, obojica magistri televizijske i video produkcije sa preko 20 godina iskustva.

Tokom protekle decenije u IT TV Produkciji se formirao tim koji je sa uspehom ispunjavao sve zahteve klijenata kada je u pitanju video produkcija. Deo snimljenih materijala i danas nalazi svoje mesto u TV emisiji eTV, koja se emituje na nacionalnom medijskom servisu i posvećena je informacionim tehnologijama, dok drugi deo predstavlja vrednu arhivu aktivnosti naših klijenata i okosnicu sadržaja na jedinstvenom video portalu www.livetv.rs

Početkom 2011. u okviru IT TV Produkcije počelo je sa radom posebno odeljenje za digitalni marketing i Web razvoj, u okviru kojeg pružamo kompletnu podršku kompanijama za nastup na internetu. 2014. godine IT TV Produkcija prerasta u kompaniju TAG Media, agenciju koja ima zaokruženu ponudu svih digitalnih servisa potrebnih jednoj modernoj kompaniji.

TAG Media je prvi član International Content Marketing Foruma iz naše zemlje. ICMF je globalno udruženje agencija koje se bave content marketingom, novom granom marketinga fokusiranom na proizvodnju i distribuciju kvalitetnih sadržaja sa ciljem promocije kompanija i proizvoda.

Više o TAG Media možete pročitati ovde.

Share Button

Kontaktirajte nas

    Pišite nam ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa ovom informacijom.

    Štiklirajte polje levo od teksta "I'm not a robot."